Seminar med Småting 2. november

Velkommen til seminar med Småting 2. november på Damsgårskole for Bergen Barnekor.

Noen ganger er du skikkelig modig, andre ganger tør du ingenting. Kanskje det er deilig å være litt for seg selv eller å bli helt tullerusk sammen med venner? Alle mennesker har sine meninger, liker forskjellige ting og er ulike på hvert sitt vis. I denne konserten vil Bergen Barnekor sammen med Ingrid, André og Erik vise at det er lov å være seg selv uansett!

Musikerne i gruppa Småting er tre voksne med sans for barn. De lager og spiller egne låter og har spilt sammen i flere år. Alle tre er utdannet musikere og musikkpedagoger og jobber som profesjonelle musikere i mange forskjellige sammenhenger.

Sted: Damsgård skole
Tid: Lørdag 2. november, kl. 10.00 - 15.00
Det blir hentekonsert kl. 15.00
Pris: Gratis

På seminaret vil koristene lære nye sanger og synge sammen med bandet SMÅTING. Det blir lagt opp til pauser underveis i øvingen. Alle koristene må ha med egen drikkeflaske og matpakke. Det blir servert frukt og saft i pausene.

Vi trenger foreldrevakter fra hvert kor til å være med hele dagen under øvingen. Dersom du kan være med som foreldrevakt kan du skrive deg opp i påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsfrist: 13. oktober

Dersom du har spørsmål om seminaret kan du ta kontakt med regionkonsulent Mari Byrknes på vest@ungikor.no

SMÅTING består av Erik Damberg - gitar, André Kassen - saksofon og Ingrid Nåvik Grønlund - sang. Foto: Anette S Guldager

SMÅTING består av Erik Damberg - gitar, André Kassen - saksofon og Ingrid Nåvik Grønlund - sang. Foto: Anette S Guldager

Publikum får være med på en reise hvor vi oppdager mye rart på veien. Spennende ting som voksne ofte overser, men som barn lar seg fascinere av. Disse oppdagelsene tar vi oss tid til å stoppe opp ved, leke med, fantasere rundt og tulle med.

Du kan lese mer om SMÅTING her.

Under kan du se en video av Småting sammen med et barnekor.

Dirigenttreff for barne- og ungdomskor dirigenter i Bergen

Dirigentseminar med Ingrid Nåvik Grønlund (SMÅTING)