Låtskriververktsted for kordirigenter 31. august!

Ung i Kor Oslo inviterer til temadag med Ingebjørg Loe Bjørnstad

Låtverkstedet holdes på Øvingshotellet lørdag 31. august fra kl. 10 - 15, og koster 400 kr.

Vi har gleden av å invitere våre barne - og ungdomskor dirigenter til låtverksted med Ingebjørg Loe Bjørnstad. Bjørnstad er utdannet fra Norges Musikkhøgskole. Hun er utøvende sanger og lager egne låter. Ingebjørg har i tillegg erfaring som barnekordirigent, og har undervist i låtskriving for barn og voksne siden 2011.

Hvorfor er låtskriving et viktig verktøy i barnekor? Barn er kreative og har stor glede av å skape. Ved å lage egne sanger, får de muligheten til å bruke musikaliteten og formsansen sin på sine egne premisser. De kan få oppleve glede og entusiasme i prosessen, og kjenne stolthet av å ha laget noe selv.

Hva lærer vi på kurset? På kurset får deltakerne lære enkle og anvendelige verktøy for låtskriving, som ord-assosiasjoner og tekstrytme, og  kompositoriske begreper som variasjon, repetisjon og kontrast. Innholdet i kurset er direkte overførbart til låtskrivearbeid med barn.

Hvilke forkunnskaper kreves for å delta? Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på kurset. Alle som liker å lage lyd med stemmen, er interessert i tekst og nysgjerrig på hvordan man kan lage sanger, kan melde seg på. De praktiske verktøyene vi bruker er papir, blyant, og fantasien vår.

Påmeldingsfrist er 27. august 2019

Lurer du på noe mer?

Ta kontakt med Ung i Kor Oslo på oslo@ungikor.no om du har noen spørsmål.