Kor Kjekt - sangkurs for unge sangere

Ung i Kor Midt inviterer til sangkurs i Ålesund lørdag 28. september

For andre året på rad arrangerer vi dagskurset Kor Kjekt for unge sangere mellom 8 og 18 år.

Kor Kjekt begynner etter kl. 10 (registrering fra kl. 09.30) og varer fram til vi har konsert kl. 18.30. Både kurset og konserten holdes på SobraScene i Ålesund.

Vi skal sammen øve inn et repertoar som skal fremføres som konsert for venner og familie senere samme dag. Det vil bli mulighet for å delta med egne innslag under konserten.

Sangkurset har aldersinndelte workshops som ledes av instruktørene Siril Hauge og Marius Solevågseide, som gleder seg til å holde sangkurs i Ålesund! Vi har også med oss pianist Hallvard Fremstad.

Kor Kjekt er åpent for alle sangglade barn og unge mellom 8 og 18 år. Kurset koster 200 kr for sangere som er medlemmer av Ung i Kor. Sangere som ikke er medlemmer av Ung i Kor betaler 250 kr. Lunsj er inkludert.

Påmeldingsfrist er 20. september 2019

Kurset er støttet av Møre og Romsdal Fylkeskommune, Ålesund Kommune og Stiftelsen Kjell Holm.

Lurer du på noe mer?

Ta kontakt med Ingrid Eggen i Ung i Kor Midt på midt@ungikor.no om du har noen spørsmål.