Dirigentforum for kordirigenter
Nov
9
to Nov 10

Dirigentforum for kordirigenter

Dirigentforum arrangeres for første gang i Norge for unge kordirigenter. Deltakerne er dirigenter i utvikling, og kan vise til et høyt kordirigentfaglig nivå og kunstnerisk potensiale.

Deltakerne må søke plass innen 10.september 2019. Her kan du søke: https://www.ungikor.no/aktuelt/dirigenter-til-dirigentforum

Dirigentforum holdes i Den Norske Opera og Ballet 9. og 10. november 2019 med Daniel Reuss som instruktør. Reuss er kunstnerisk leder for Capella Amsterdam og tidligere sjefsdirigent for Rias kammerkor i Berlin. Øvingsensemblet består av 12 profesjonelle sangere.

Dirigentforum er gratis, og du kan søke om støtte til reise og opphold hos Ung i Kor.

View Event →
Korweekend 2019
Nov
9
to Nov 10

Korweekend 2019

Korweekend 2019 arrangeres i år 9.-10. november på Tåsen skole og er åpent for korister på 4.-7. trinn. Meld koret ditt på, og bli med på en helg med masse gøy!
Søndag inviteres foreldre og familie til «hentekonsert»

For: kor, 4.-7. klasse

View Event →

Norges Ungdomskor til Aarhus
Sep
5
to Sep 8

Norges Ungdomskor til Aarhus

Norges Ungdomskor (NUK) har samling, og reiser til Aarhus for og Foreningen Nordens 100-årsjubileum.

Fredag har koret konsert i Aarhus domkirke sammen med Sveriges Ungdomskor og Ungdomskoret Aarhus U.

Lørdag kveld er det konsert i Symfonisk sal i Musikhuset Aarhus. Norges Ungdomskor skal synge fellesnummer med Syng Selected.

View Event →
Sommersanguka Midt
Aug
5
to Aug 9

Sommersanguka Midt

I år fyller Sommersanguka midt 10 år, og årets tema er Celebration! Sommersanguka midt har tre workshopgrupper, og deltagerne velger mellom et av tre fordypningsfag. Vi har med oss fem flinke instruktører. Sangerne øver mot en avsluttende konsert for venner og familie.


View Event →
Sommersanguka Oslo og Sørøst
Jun
24
to Jun 29

Sommersanguka Oslo og Sørøst

  • Toneheim folkehøgskole (map)
  • Google Calendar ICS

Sommersanguka arrangeres i 2019 for 15.gang I løpet av Sommersanguka deltar sangerne på workshops med dyktige sanginstruktører. De får undervisning i musikkteori i smågrupper i tillegg til masse annet sosialt. Det hele avsluttes med en konsert for foreldre, venner og familie lørdag 29. juni.I år, som i fjor, har vi musikkrelaterte fordypningsfag.


View Event →
Sommersanguka Nord
Jun
21
to Jun 26

Sommersanguka Nord

Sommersanguka i Nord holdes i Tromsø fra fredag 21. juni til onsdag 26. juni. Instruktører er Benedikte Kruse og Anja Skybakmoen, som begge synger i vokalgruppa Pitsj. I år avsluttes uka med konsert tirsdag 25. juni på Storgata Camping sammen med Pitsj.


View Event →