Sommersanguka

Sommersanguka

Ung i Kor teller ned dagene til sommerens vakreste eventyr: Sommersanguka.

Her kan du lese litt mer om hva som skjer på de fire sommesangukene.

NORD

21.6 - 26.6 i Tromsø

Sommersanguka i Nord holdes i Tromsø fra fredag 21. juni til onsdag 26. juni. Instruktører er Benedikte Kruse og Anja Skybakmoen, som begge synger i vokalgruppa Pitsj. I år avsluttes uka med konsert tirsdag 25. juni på Storgata Camping sammen med Pitsj.

Les mer om Sommersanguka Nord

OSLO OG SØRØST

24.6 - 29.6 på toneheim folkehøgskole, Hamar

Sommersanguka Oslo og Sørøst arrangeres i 2019 for 15.gang. I løpet av Sommersanguka deltar sangerne på workshops med dyktige sanginstruktører. De får undervisning i musikkteori i smågrupper i tillegg til masse annet sosialt. Det hele avsluttes med en konsert for foreldre, venner og familie lørdag 29. juni.I år, som i fjor, har vi musikkrelaterte fordypningsfag.

Les mer om Sommersanguka Oslo og Sørøst

MIDT

5.8 - 9.8 på Torshus folkehøgskule, Orkdal

Sommersanguka Midt fyller 10 år, og årets tema er Celebration! Sommersanguka Midt har tre workshopgrupper, og deltagerne velger mellom et av tre fordypningsfag. Vi har med oss fem flinke instruktører. Sangerne øver mot en avsluttende konsert for venner og familie.

Les mer om Sommersanguka Midt

VEST

6.8 - 10.8 på Kongshaug musikkgymnas

Gjennom fem intense dager jobber vi med mange ulike sjangre og musikalske uttrykk med fokus på stemme, musikalitet og musikkformidling. Vi skal synge sammen i store og små grupper med god oppfølging fra fantastiske instruktører.

Les mer om Sommersanguka Vest

Vi søker deltakere til Dirigentopplæring for unge i eget kor

Vi søker deltakere til Dirigentopplæring for unge i eget kor

Søk om støtte til aktiviteter fra Frifond

Søk om støtte til aktiviteter fra Frifond